Huiskamerlezing

Naast trainingen en één op één begeleiding verzorgt Puur Structuur huiskamerlezingen. Om nog meer mensen bewust te maken van wat goed organiseren en structureren kan opleveren in het dagelijks leven en werken van drukbezette mannen en vrouwen.
 

 

Wat is een huiskamerlezing?

Een huiskamerlezing is een bijeenkomst aan een grote tafel waarbij het nuttige en het aangename wordt gecombineerd. Dat kan thuis zijn of in een gemeenschappelijke ruimte op kantoor. Minimaal 6 en maximaal 12 personen schuiven gezellig aan om iets te drinken en tegelijkertijd kennis op te doen over een thema waar ze dagelijks mee te maken hebben. De groep kan bestaan uit vrienden, vriendinnen, collega’s of mensen uit een netwerk.

Een huiskamerlezing is laagdrempelig en voor iedereen een toegankelijke vorm waarin privé en werk samenkomen.

 

Voor wie is de huiskamerlezing bedoeld?

De lezing van anderhalf uur is bedoeld voor iedereen die kennis op wil snuiven over een onderwerp dat gelinkt is aan het organiseren van het werk (in combinatie met privé) of de werkplek en daar eigenlijk geen tijd voor neemt. Een ongedwongen setting waarin je, in je eigen tijd, aan persoonlijke ontwikkeling werkt.

 

Hoe organiseer je een huiskamerlezing?

Iemand wil aandacht besteden aan een bepaald onderwerp en neemt daarvoor contact op met Puur Structuur. Er wordt een afspraak gemaakt, overdag of ’s avonds. Hij of zij nodigt de gasten uit. Tijdens de lezing zorgt de gastvrouw of gastheer voor koffie en thee. Puur Structuur zorgt voor materiaal en inhoud.

 

Het concept van de huiskamerlezing

In een veilige omgeving zoveel mogelijk mensen bereiken is het streven. Daarom wil Puur Structuur na elke lezing met ten minste één aanwezige een nieuwe afspraak maken voor een huiskamerlezing met onderwerp naar keuze.

 

Duur lezing

: 1,5 uur

Deelnemers

: 6- 12 personen     
Investering : € 25,- p.p.
Dankjewel :

De gastvrouw/gastheer zorgt voor de organisatie en ontvangt daarvoor een passend geschenk.

Alle gasten ontvangen het boekje Ruimte geeft rust van Claudy Voskens.

Thema's : o.a.  Het organiseren van je werkplek, Ik en MIJN tijd,  Stresspreventie, DISC persoonlijkheidsprofielen, Feng Shui op de werkplek, Werk & privé in balans, Een lege inbox, Omgaan met Het Nieuwe Werken, HSP en werken, Voorkom een burn-out.
     

Afspraak maken voor een huiskamerlezing?

Neem contact op met Puur Structuur via mobiel 06 41 20 77 31, e-mail info@puurstructuur.nl of het contactformulier.

 


 

huiskamerlezing puur structuur

 

huiskamerlezing puur structuur

 

huiskamerlezing puur structuur

 

huiskamerlezing puur structuur

 

huiskamerlezing puur structuur

 

 

 
 

 

Copyright  ©   |  Disclaimer & Privacybeleid   |  Ontwerp en realisatie webdesignproplus