Lezing: Mijn boerenverstand & ik,

voorkom stress en kom in beweging

 

Datum

: Donderdag 19 september 2019

Tijd

:

20.00-21.30 uur

Vanaf 19.30 uur staat koffie of thee voor je klaar.

 

Onderwerp

:

Mijn boerenverstand & ik, voorkom stress en kom in beweging

Categorie

:

Lezing

Locatie

:

Tiliander in Oisterwijk

Kosten

: € 25,00 p.p. incl. boek Mijn boerenverstand & ik

Beschrijving

 

 

Claudy Voskens is èn Puur Structuur èn Puur Sensitief. Een combi waarmee zij zichzelf en anderen een groot plezier doet door haar persoonlijke ervaringen en ontwikkeling in te zetten tijdens haar werk. Structuur blijkt wenselijk voor mensen die extra gevoelig zijn voor prikkels. Het is Claudy's missie om die prikkelgevoeligen (hoog senstivieve personen/HSP) bewust te maken van wat prikkels met ze doen en hoe ze daarmee om kunnen gaan. Bewustwording door zelfreflectie. Zo eenvoudig is het. Daarom deelt ze haar ervaringen via een blog vannaturehooggevoelig.nl en schreef ze het boek: Mijn boerenverstand & ik, voorkom stress en kom in beweging! en geeft ze nu ook lezingen om zo nog meer mensen te kunnen bereiken.

 

 

Ze is zich bewust van het feit dat ze zich heel kwetsbaar opstelt door het delen van al die persoonlijke ervaringen. 'Maar juist dat spreekt de mensen aan', weet zij inmiddels uit ervaring. Want zij lopen vaak tegen dezelfde muren op en zullen zich eerder herkennen in vergelijkbare situaties. Hoogsensitiviteit was er altijd al maar wordt door de huidige harde en hectische wereld meer en meer zichtbaar, vaak door het belichten van de negatieve kant. Maar er is zoveel meer dan dat. Hoogsensitiviteit zorgt o.a. voor meer veerkracht en balans binnen onze samenleving.

 

Om te laten zien hoe waardevol en intens deze eigenschap is èn om te voorkomen dat je ten onder gaat aan stress of burn-out, vertelt Claudy graag over haar leven dat gepaard ging met de nodige worstelingen.

 

Voorkomen is nog altijd beter dan genezen!

 

Er is ruimte voor interactie en alle deelnemers gaan met het zelf-studieboek naar huis. Zo kun je zelf direct in beweging komen voor meer zelfinzicht.

Aanmelden
Schrijf je in via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@puurstructuur.nl

 

 

Terug naar overzicht

 

E-Consult

Heb je vragen en wil je online gecoacht worden?

Webshop

Geef een todo-blok cadeau zodat je zicht houdt op taken.

Blog

Lees mijn artikelen over wat opruimen en organiseren op kunnen leveren.

 

 
 

 

Copyright  ©   |  Disclaimer & Privacybeleid   |  Ontwerp en realisatie webdesignproplus