Werkwijze

Op maat gemaakt

Plan van aanpak

Evaluatie

 

Op maat gemaakt

Puur Structuur biedt een op maat gesneden plan om jouw drukbezette leven eenvoudiger te maken. Kwaliteit staat daarbij hoog in het vaandel; goed is niet goed genoeg voor Puur Structuur. Klanten beoordelen de dienstverlening van Puur Structuur gemiddeld met een 8,3.

 

Het doel en de middelen

Tijdens een persoonlijk gesprek (intake) inventariseren we samen jouw wensen en bekijken we de situatie ter plaatse. We maken een plan van aanpak dat bij je past en een inschatting van de tijd die nodig is om jouw doelstellingen te realiseren. Dit alles giet ik in een schriftelijke offerte die je samen met de Algemene Leveringsvoorwaarden ontvangt. Ben je akkoord? Dan gaan we zo snel mogelijk samen aan de slag.

 

Plan van aanpak

De aanpak van Puur Structuur is persoonlijk en respectvol. Jouw wil en kracht om een verandering in gang te zetten is het vertrekpunt. We kijken daarbij vooral naar hoe het zover heeft kunnen komen en leggen de vinger op de zere plek.

 

Praktische oplossingen met blijvend resultaat

Puur Structuur werkt met doelgerichte en praktische oplossingen die je direct kunt toepassen. Oefening baart kunst. We leren je vaardigheden aan en integreren deze in de praktijk. Resultaten krijgen zo een blijvend karakter.

Puur Structuur streeft naar een optimale effectiviteit. We garanderen een verbetering van 5%. Vooraf stellen we een ijkpunt vast.

 

Eén op één coaching

In een coachingstraject werkt Puur Structuur altijd persoonlijk met je en bij voorkeur in een één op één situatie. Samen nemen we de tijd die nodig is om de betreffende ruimte op orde te krijgen. Vaak vindt er eerst een fysieke opschoning plaats. Hierdoor ontstaat ruimte voor een meer inspirerende (werk)omgeving.

Het kan zijn dat coaching via e-mail (E-coaching) beter bij jouw wensen past. Dit bespreken we van te voren via telefoon of e-mail.

 

Evaluatie

We sluiten het proces af met een evaluatie in de vorm van een bezoek,  terugkomdag of telefoongesprek.

 

Onderhoudscontract

Ervaring leert dat klanten blijvend veranderen. Gestructureerder denken en handelen en orde op zaken stellen is vanzelfsprekend voor ze geworden.

Om de puntjes af en toe weer op de i te zetten kan je kiezen voor een onderhoudscontract. Eén of meerdere keren per jaar bekijken we opnieuw de stand van zaken.

 

CLAUDY VOSKENS PROFESSINAL ORGANIZER 

 

 

 

 

E-Consult

Heb je vragen en wil je online gecoacht worden?

Webshop

Geef een todo-blok cadeau zodat je zicht houdt op taken.

Blog

Lees mijn artikelen over wat opruimen en organiseren op kunnen leveren.

 

 

 

 
 

 

Copyright  ©   |  Disclaimer & Privacybeleid   |  Ontwerp en realisatie webdesignproplus