Mindful Analysis

De term Mindful Analysis staat voor een methode van coaching die alleen via internet en dan bij voorkeur eenvoudig via e-mail kan worden ingezet. Volledig plaats en tijd onafhankelijk. Het is een zelfonderzoek via een beproefde schrijfmethode. Door gebruik te maken van de huidige technologie kun je nog beter en sneller geholpen worden.

 

Via e-mailuitwisselingen doorloop je vier fasen in een korte periode (1-5 weken). Een intensief traject waarbij je dagelijks schrijft en dus contact hebt met mij. Je schrijft als het ware je eigen zelfhulpboek waarbij je antwoord krijgt op je vraag, je de oplossing ziet voor jouw vraagstuk of een nieuw inzicht krijgt. Heel praktisch en een zinvolle ontdekkingsreis.

 

Deze methode kan je nog meer inzicht geven in bijvoorbeeld je werkdruk, je uitstelgedrag, je drang om spullen te verzamelen of het niet op de rit krijgen van je planning.

 

Misschien wil je eerst eens uitproberen of deze manier van coachen bij je past. Je kunt dan voor 1 dagje online coachen kiezen.

 

 

E-Consult

Heb je vragen en wil je online gecoacht worden?

Webshop

Geef een todo-blok cadeau zodat je zicht houdt op taken.

Blog

Lees mijn artikelen over wat opruimen en organiseren op kunnen leveren.

 

 
 

 

Copyright  ©   |  Disclaimer & Privacybeleid   |  Ontwerp en realisatie webdesignproplus