Over Claudy Voskens

Mijn naam is Claudy Voskens (1965). Ik ben de drijvende en inspirerende kracht achter Puur Structuur. Met mijn persoonlijke visie en uitstraling weet ik bij iedereen de juiste snaar te raken. Ik schroom niet om zelf de handen uit de mouwen te steken. Heb een luisterend oor, een kritische en analytische blik, creatieve ideeën en oog voor detail. Ik laat iedereen in zijn of haar waarde. Samen met de opdrachtgever zoek ik naar de juiste aanpak en oplossing. Vooal voor diegenen die prikkelgevoelig zijn. Praktisch, handig, simpel, werkbaar en eenvoud zijn volgens mij de dingen waar het om draait.

 

Ervaringdeskundige

Ik ben een organisatie talent (personal organizer), stresscounselor, trainer, coach, auteur en feng shui consultant. Als ervaringsdeskundige op het gebied van burn-out en hooggevoeligheid (HSP) verzorg ik lezingen. Op aanvraag presenteer ik evenementen en bijeenkomsten als dagvoorzitter of ladyspeaker (o.a. te boeken via www.zijspreekt.nl). 

 

Eigen bewaarconcept en boek

In het najaar van 2010 presenteerde ik mijn eigen bewaarconcept PSvergeetmeniet® (www.psvergeetmeniet.nl ). In het voorjaar van 2011 verscheen mijn eerste boek ‘Ruimte geeft rust (ISBN 9789049106140) en in november 2018 Mijn boerenverstand & ik, voorkom stress en kom in beweging (ISBN 9789081591324).

 

Relevante links:

Ga naar webshop

 

 

 

CLAUDY VOSKENS PROFESSINAL ORGANIZER 

 

 

 

 

E-Consult

Heb je vragen en wil je online gecoacht worden?

Webshop

Geef een todo-blok cadeau zodat je zicht houdt op taken.

Blog

Lees mijn artikelen over wat opruimen en organiseren op kunnen leveren.

 

 

 

 
 

 

Copyright  ©   |  Disclaimer & Privacybeleid   |  Ontwerp en realisatie webdesignproplus